100

BROJ STANOVA

10.528m2

UKUPNA NETO POVRŠINA

37.72m2

POVRŠINA NAJMANJEG STANA

228m2

POVRŠINA NAJVEĆEG STANA

100

BROJ STANOVA

10.528m2

UKUPNA NETO POVRŠINA

37.72m2

POVRŠINA NAJMANJEG STANA

228m2

POVRŠINA NAJVEĆEG STANA
ISKORISTITE POVOLJNIJE USLOVE KUPOVINE

Stanovi u pretprodaji

Pozivamo vas da iskoristite izuzetnu priliku i pridružite se našoj kraljevskoj zajednici

CENA VEĆ OD

3.400€/m2

+PDV

Prodajna kancelarija

  • ADRESA
    Jurija Gagarina 76g, Novi Beograd
  • RADNO VREME
    Ponedeljak-petak 10:00-18:00h, Subota 10:00-14:00h

U ponudi imamo dvosobne, trosobne, četvorosobne, petosobne i šestosobne stanove, u rasponu kvadrature od 37 m2 do 228 m2, u opciji stana, apartmana ili lokala, od kojih se pojedini sastoje od dva nezavisna apratmana. Cena po metru kvadratnom iznosi od 3.400 EUR bez PDV-a, zavisno od veličine stana, lamele i objekta kojem pripada, sprata na kojem se nalazi i sadržajnosti. Cena uključuje i posebne uslove za korišćenje bogatih sadržaja kompleksa. Uz dobijenu građevinsku dozvolu, pripremni radovi za početak gradnje su u toku, a planirani rok za završetak radova je 24 meseca.

Kontaktirajte nas da bismo vam detaljnije prezentovali ponudu, pružili uvid u sve aspekte kupovine nekretnine u okviru kompleksa King's Fountain i definisali konkretnu ponudu za vas.

Očekujemo Vas

Goran Milenković

Operations Manager

Jovana Jelenković

Direktor prodaje

Suzana Stamač

Sales Manager

Ivana Vlaović

Sales Manager

Vladislav Lalić

Investor Representative

Prvoklasni stambeno-poslovni kompleks

Idealna lokacija
za udoban i praktičan život

Kompleks Kraljeva česma ima za cilj da stvori izuzetno životno okruženje na skoro 13.000 kvadratnih metara prvoklasne nekretnine na padinama Dedinjskog brda, u neposrednoj blizini čuvenog Belog dvora.

Ono što posebno izdvaja ovu lokaciju je činjenica da se nalazi na dovoljnoj udaljenosti od buke i vreve urbanog centra grada, predstavljajući pravu oazu mira i tišine. Istovremeno kompleks je odlično povezan sa svim glavnim gradskim saobraćajnicama tako da je sve „na dohvat ruke“.

Kao i njegova lokacija, kompleks Kraljeva česma predstavlja spoj istorije, elegancije, savremenog i udobnog života unutar zelene oaze grada. Naš tim arhitekata posebno je vodio računa o izazovima savremenog života i svim potrebama gostiju kroz pažljivo osmišljena funkcionalna rešenja i inteligentnu upotrebu materijala, zahvaljujući čemu je kreirana topla i prijatna atmosfera.

Izdvojeni tipovi stanova za vas

Projekat Kraljeva česma je

Treća najveća Švajcarska
investicija u Srbiji

Saznaj više

Kraljeve česme
Lokacija

Kraljeva česma

Lokacija

Kompleks Kraljeva česma teži da stvori jedinstveno životno okruženje na skoro 13.000 kvardatnih metara savršene parcele na padinama Dedinjskog brda, tik pored Belog dvora. Jedna od glavnih prednosti ove unikatne lokacije je izdvojenost iz centra, uz apsolutni mir koji Dedinje pruža, dok je kompleks istovremeno savršeno povezan sa glavnim gradskim saobraćajnicama, tako da je sve nadohvat ruke.

Zahvaljujući poziciji na kojoj je kompleks lociran, gosti iz svakog ugla imaju pogled na raskošno zelenilo koje je ih okružuje, kako na samom kompleksu, tako i u njegovoj neposrednoj blizini.

Koncept servisiranih apartmana

Dostupne usluge
po povoljnoj ceni

ČLANSTVO U
EXCLUSIVE KLUBU

SPA I
WELLNESS

FITNESS
PROSTORIJE

Koncept servisnih apartmana znači da kupac ima slobodan izbor da li želi da koristi zajedničke usluge hotela po povoljnoj ceni ili da svoj apartman opremi u hotelskom stilu kako bi se mogli koristiti kao hotelski apartman (ili apartmani, ukoliko se apartman može podeliti na dva).

S obzirom na visoku koncentraciju ambasada na Dedinju, gde se često ljudi zadržavaju na kraće ili srednjoročne boravke u blizini ambasade, ova ponuda će se brzo rasprodati. Takođe, ovo je jedinstvena ponuda sa raskošnim wellness prostorom i teretanom koji će privući goste hotela koji posete Beograd. Vlasnici apartmana mogu kupiti člansku karticu kluba koja pruža popuste za korišćenje usluga wellnessa i spa centra.

ČLANSTVO U
EXCLUSIVE KLUBU

FITNESS
PROSTORIJE

SPA I
WELLNESS

Kraljeva česma
Apartmani

Naš kontakt za direktnu prodaju u Švajcarskoj, Nemačkoj i Austriji

Kristina Hintze

Prodaja i marketing

+41 71 510 95 95

Kontaktirajte nas

kako biste istražili svoj san o domu

Hidden