Zakoračite u naše servisne apartmane

Gde se sreću udobnost i praktičnost

Koncept servisnih apartmana znači da kupac ima slobodan izbor da li želi da koristi zajedničke usluge hotela po povoljnoj ceni ili da svoj apartman opremi u hotelskom stilu kako bi se mogli koristiti kao hotelski apartman (ili apartmani, ukoliko se apartman može podeliti na dva).

S obzirom na visoku koncentraciju ambasada na Dedinju, gde se često ljudi zadržavaju na kraće ili srednjoročne boravke u blizini ambasade, ova ponuda će se brzo rasprodati. Takođe, ovo je jedinstvena ponuda sa raskošnim wellness prostorom i teretanom koji će privući goste hotela koji posete Beograd. Vlasnici apartmana mogu kupiti člansku karticu kluba koja pruža popuste za korišćenje usluga wellnessa i spa centra.

Pametno i sigurno ulaganje

Maksimizirajte svoju uštedu:
Uložite u projekat Kraljeva česma za garantovani povrat

Kompleks Kraljeva česma predstavlja inovativnu investicionu priliku koja garantuje fiksni godišnji povrat. Određeni broj jedinica unutar kompleksa dostupan je putem investicionog koncepta koji nudi garantovanu stopu povrata do 5% godišnje. Ulaganjem u projekat Kraljeva česma osiguravate značajan finansijski prihod iz godine u godinu.