WELLNESS BY GOCO HOSPITALITY

Prvi brendirani
wellness & spa centar
u Srbiji

Wellness i spa centar koji se nalazi u okviru kompleksa Kraljeva česma dizajnirali su eksperati koji čine GOCO Hospitality tim. Pažljivim odabirom svakog detalja, ovaj wellness i spa centar predstavlja pravu oazu mira u kojoj je svaki tretman posvećen potpunoj regeneraciji misli i tela svakog gosta.

Gosti kompleksa Kraljeva česma uživaće u veoma luksuzno opremljenom wellness i spa centru koji nudi veliki broj tretmana sa ciljem poboljšanja, kako opšteg zdravstvenog stanja, tako i fizičkih i psihičkih aspekata. U ponudi postoji veliki broj klasičnih tretmana poput tretmana lica i tela, masaža, ali i bogat izbor specijalizovanih tretmana za rešavanje lokalizovanih problema. Bez obzira na tip tretmana koji odaberete osećaj potpune relaksiranosti i zadovoljstva će nesumnjivo biti prisutan tokom svake posete. Za sve tretmane koristi se posebno ispitana, visoko kvalitetna kozmetika koja u svom sastavu sadrži brojno lokalno lekovito bilje. Svaki od ovih aspekata doprinosi kompletnom užitku tokom boravka u spa i wellness centru Kraljeva česma koji može biti jednosatno ili višesatno iskustvo.

Internacionalni wellness koncept

deo je brojnih luksuznih hotela širom sveta

Ingo Schweder zajedno sa svojom suprugom postavio je potpuno novi sistem luksuznog wellness koncepta na internacionalnom nivou koji se može sresti širom sveta.
Specifičnost ovog koncepta ogleda se u jedinstvenom luksuznom dizajnu, detaljima i besprekornim profesionalnim upravljanjem ovakvim tipom wellness koncepta.

IMPRESIVNA I UNIKATNA

Wellness centar za
dušu i telo

Kompletan koncept wellness spa centra u kompleksu Kraljeva česma posvećen je potpunom uživanju svakog gosta. U prilog tome idu tremani koji su namenjeni potpunom opuštanju i regeneraciji kako tela tako i uma. Gostima su na raspolaganju brojni tretmani za telo i lice, kao i tretmani koju uključuju opuštajuću saunu, kišnu sobu, infracrvenu saunu, terapiju hiperbaričnim kiseonikom i brojni drugi tretmani namenjeni tretiranju lokalizovanih problema.

Još jedan od veoma značajnih aspekata koji čine ovaj holistički pristup wellnessu ovako posebnim jeste pozornost koja se posvećuje svakom detalju. Počevši od dizajna i palete boja koja je korišćena prilikom opremanja ovog prostora, pa sve do pažljivo odabranog nameštaja, kompletan ambijent odiše opuštenom i umirujućom atmosferom. Kroz kompletan prostor prožimaju se nežni, umirujući tonovi, prirodni materijali i luksuzni detalji koji ovom prostoru daju dodatnu notu elegancije.

PREVENTIVNE

Preventivni wellness pristup
Koji pomaže gostima u postianju ravnoteže između tela, uma i duha

U okviru spa i wellness centra u kompleksu Kraljeva česma radi tim stručnjaka čiji će vam saveti pomoći da odaberete adekvatan tretman u skladu sa vašim željama i potrebama. Ovaj potpuno individualni pristup svakom gostu garantuje postizanje maksimalno pozitivine efekte sa svakim tretmanom.

Tretmani mogu biti individualni, jednodnevni, ali i deo posebno kreiranog paketa koji može podrazumevati tretmane iz različitih kategorija koji se mogu ponavljati po potrebi i želji gosta. Jednako pažljiv i posvećen pristup primenjuje se prilikom savetovanja gostiju bilo da se radi o primenjivanju tretmana za zdravstvenu podršku ili opuštanje uma i tela gostiju. Ono što je posebna prednost ovakog koncepta jeste objedinjavanje potpunog opuštanja i tela i uma, pa tako paketi mogu podrazumevati fizičku aktivnost u okviru kompleksa, a zatim masažu i tretmane za oporavak tela koji će imati višestruke benefite.

Jedinstveni koncept koji je okrenut ka budućnosti – integriše
najnovije tehnologije i individualne tretmane

bez zanemarivanja osećaja blagostanja i faktora opuštanja