KING'S FOUNTAIN

Komforan život u zelenoj oazi, nedaleko od centra

U Beogradu još uvek postoje skrivena mesta savršena za stanovanje, koja su daleko od gužve, ali veoma blizu centra. Vodeća lokacija te vrste je obod kraljevskog kompleksa na Dedinju, gde se trenutno podiže King’s Fountain kompleks. Na samo pedesetak metara od šume koja okružuje Beli dvor, King’s Fountain je sa jedne stane je okružen zelenilom, a sa druge pogled puca kilometrima daleko, direktno na Avalu. U okolini kompleksa su vile, tako da ne postoji rizik da će budućim stanarima pogled u budućnosti zakloniti drugi objekti. Zbog blizine bulevara Patrijarha Pavla i Bulevara kneza Aleksandra Karađorđevića, King’s Fountain poseduje odličnu vezu sa centrom grada, a sve što je potrebno za komforan život je u neposrednoj blizini, uključujući veliki broj premium sadržaja tipičnih za Dedinje, kao što su privatne škole ili teniski tereni.

Legendarna
arhitektura u svom
najboljem izdanju

Rüssli Architects je arhitektonska kompanija sa sedištem u Lucernu, Švajcarska. Tim stručnjaka radi na razvijanju i planiranju izazovnih građevinskih projekata za javne i privatne klijente, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Kompanija Rüssli Architects dobila je brojne nagrade za kompetentnu i inovativnu izgradnju. Tim kompanije Rüssli Architects ne samo da stvara nove stambene i poslovne zgrade, već takođe obezbeđuje studije planiranja za pojedinačne nekretnine, kao i kompletne urbanističke koncepte. Osim toga, učešće na javnim konkursima i studijama je suštinski deo profesionalnih aktivnosti Rüssli Architects kompanije.

Kompaniju je 1964. godine osnovao Walter Rüssli. Nakon dugogodišnjeg angažmana u Sjedinjenim Državama, Justin Rüssli pridružio se kompaniji kao partner 1996. godine, a zatim preuzeo upravljanje kompanijom 2004. godine. Rüssli Architects održava partnerstvo sa međunarodno poznatom agencijom Steven Holl Architects iz Njujorka. Ovo partnerstvo realizuje brojne nove arhitektonske konkurse i projekte – sa posebnim fokusom na projekte u Evropi.

Snovi koji postaju
stvarnost

Kraljeva česma smeštena je na padinama Dedinja, u mirnom delu grada, a bujna zelenila koja okružuju kompleks obezbeđuju dodatnu mirnoću i zaštitu od gradske vreve. Kompleks se prostire na površini od 10.528 kvadratnih metara i obuhvata 100 luksuznih stanova. Kompleks je podeljen na stambene jedinice koje variraju od dvosobnih do petosobnih stanova.

Tokom izgradnje kompleksa Kraljeva česma, korišćeni su materijali najvišeg kvaliteta, a još jedna prednost kupovine stana u okviru ovog kompleksa je mogućnost useljenja u potpuno namešten stan. Stanovi u kompleksu Kraljeva česma predstavljaju idealno mesto za početak novog života, kao i perspektivnu opciju za sigurnu investiciju.

Čuvanje dece

Za vlasnike naših apartmana i goste hotela, nudimo uslugu čuvanja dece uz vrtić za redovne boravke ili privremenu negu dok roditelji posećuju wellness prostoriju ili restoran. Naše profesionalno osoblje brine se o igraonici i pruža raznovrstan program za vaše najmlađe.

Partner Resort u Švajcarskoj

Kao vlasnik apartmana, dobićete članstvo u našoj Resort zajednici. Dobijate kvotu besplatnih noćenja godišnje u našem 5* Wellness Resortu u slikovitom Appenzellerlandu u Švajcarskoj. Opustite se u planinama na svežem vazduhu i uživajte u predivnom pejzažu blizu Ciriha.

 

Appenzeller Huus 5* Wellness Resort
Appenzeller Huus 4* Hotel

Predivna Švajcarska – Vaša Prednost

Naše razglednice ne lažu! Appenzellerland opravdava svoje obećanje idiličnog pejzaža i zabave tokom cele godine. Leti, partija golfa na terenu u Gontenu ili planinarenje do Seealpsee-a su primamljivi; zimi, šetnja sa krpljama ili dan na skijaškim stazama u jednom od naših ski odmarališta prilagođenih porodicama. Appenzellerland ima nešto za svakoga, a raznolikost je zagarantovana.

 

Iskoristite prednosti partnerstva i uživajte u vašem ličnom vremenu u partner resortu u Švajcarskoj.

O investitoru

Jan Schoch, izvršni direktor Jan Group AG Jan Schoch, osnivač i izvršni direktor kompanije Anova Service AG, je poznati preduzetnik i investitor sa uspešnom karijerom u izgradnji i vođenju inovativnih finansijskih kompanija. Pre nego što je osnovao kompaniju Anova Service AG u decembru 2020. godine, Jan je suosnivač i izvršni direktor kompanije Anova Partners AG, nove fintech kompanije za upravljanje investicijama sa sedištem u Švajcarskoj, od aprila 2018. do decembra 2020. godine.

Pre toga, Jan je bio osnivač i izvršni direktor kompanije Leonteq AG, finansijske firme sa sedištem u Cirihu. Pod Janovim vođstvom, Leonteq AG je postao značajan igrač u finansijskoj industriji sa 550 zaposlenih u 9 zemalja, uključujući Švajcarsku, Englesku, Francusku, Nemačku, Monako, Singapur, Hong Kong i Japan.

Uprkos pokretanju kompanije tokom finansijske krize, Jan Schoch je uspešno upravljao izazovnim tržišnim okruženjem i Leonteq AG je izrastao u višemilionsku kompaniju. 2017. godine, Jan je uspešno preokrenuo kompaniju, ostvarivši povratak profitabilnosti i udvostručenje tržišne vrednosti. Jan Schoch je široko priznat kao osnivač i tvorac EFG Financial Products i Leonteq AG, kao i za pionirski poslovni model koji leži u osnovi uspeha ovih kompanija. Janovo stručno znanje iz oblasti finansija, upravljanja investicijama i preduzetništva steklo mu je reputaciju vodećeg glasa u finansijskoj industriji.