Legendarna
arhitektura u svom
najboljem izdanju

Rüssli Architects je arhitektonska kompanija sa sedištem u Lucernu, Švajcarska. Tim stručnjaka radi na razvijanju i planiranju izazovnih građevinskih projekata za javne i privatne klijente, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Kompanija Rüssli Architects dobila je brojne nagrade za kompetentnu i inovativnu izgradnju. Tim kompanije Rüssli Architects ne samo da stvara nove stambene i poslovne zgrade, već takođe obezbeđuje studije planiranja za pojedinačne nekretnine, kao i kompletne urbanističke koncepte. Osim toga, učešće na javnim konkursima i studijama je suštinski deo profesionalnih aktivnosti Rüssli Architects kompanije.

Kompaniju je 1964. godine osnovao Walter Rüssli. Nakon dugogodišnjeg angažmana u Sjedinjenim Državama, Justin Rüssli pridružio se kompaniji kao partner 1996. godine, a zatim preuzeo upravljanje kompanijom 2004. godine. Rüssli Architects održava partnerstvo sa međunarodno poznatom agencijom Steven Holl Architects iz Njujorka. Ovo partnerstvo realizuje brojne nove arhitektonske konkurse i projekte – sa posebnim fokusom na projekte u Evropi.

Snovi koji postaju
stvarnost

Kraljeva česma smeštena je na padinama Dedinja, u mirnom delu grada, a bujna zelenila koja okružuju kompleks obezbeđuju dodatnu mirnoću i zaštitu od gradske vreve. Kompleks se prostire na površini od 10.528 kvadratnih metara i obuhvata 100 luksuznih stanova. Kompleks je podeljen na stambene jedinice koje variraju od dvosobnih do petsobnih stanova, a uz svaki kupljeni stan dobijate i vlasništvo nad garažnim parking mestom.

Tokom izgradnje kompleksa Kraljeva česma, korišćeni su materijali najvišeg kvaliteta, a još jedna prednost kupovine stana u okviru ovog kompleksa je mogućnost useljenja u potpuno namešten stan. Stanovi u kompleksu Kraljeva česma predstavljaju idealno mesto za početak novog života, kao i perspektivnu opciju za sigurnu investiciju.

O investitoru

Jan Schoch, izvršni direktor Jan Group AG Jan Schoch, osnivač i izvršni direktor kompanije Anova Service AG, je poznati preduzetnik i investitor sa uspešnom karijerom u izgradnji i vođenju inovativnih finansijskih kompanija. Pre nego što je osnovao kompaniju Anova Service AG u decembru 2020. godine, Jan je suosnivač i izvršni direktor kompanije Anova Partners AG, nove fintech kompanije za upravljanje investicijama sa sedištem u Švajcarskoj, od aprila 2018. do decembra 2020. godine.

Pre toga, Jan je bio osnivač i izvršni direktor kompanije Leonteq AG, finansijske firme sa sedištem u Cirihu. Pod Janovim vođstvom, Leonteq AG je postao značajan igrač u finansijskoj industriji sa 550 zaposlenih u 9 zemalja, uključujući Švajcarsku, Englesku, Francusku, Nemačku, Monako, Singapur, Hong Kong i Japan.

Uprkos pokretanju kompanije tokom finansijske krize, Jan Schoch je uspešno upravljao izazovnim tržišnim okruženjem i Leonteq AG je izrastao u višemilionsku kompaniju. 2017. godine, Jan je uspešno preokrenuo kompaniju, ostvarivši povratak profitabilnosti i udvostručenje tržišne vrednosti. Jan Schoch je široko priznat kao osnivač i tvorac EFG Financial Products i Leonteq AG, kao i za pionirski poslovni model koji leži u osnovi uspeha ovih kompanija. Janovo stručno znanje iz oblasti finansija, upravljanja investicijama i preduzetništva steklo mu je reputaciju vodećeg glasa u finansijskoj industriji.